A suttogó titkai I. - Tracy Hogg, Melinda Blau

A suttogó titkai I. - Tracy Hogg, Melinda Blau
Ára: 3490.00 Ft
Akciós Ára: 2620 Ft
Termék neve: A suttogó titkai I. - Tracy Hogg, Melinda Blau
Cikkszám: TER00010678
Ára: 3 490 Ft
Akciós Ára: 2 620 Ft
db.

A suttogó titkai I. - Tracy Hogg, Melinda Blau

A csecsemő gondozása és nevelése

 

Kiadó: Európa

 

Suttogónak eredetileg azt nevezték, aki különleges képessége folytán pusztán türelemmel és halk szavakkal lecsillapít egy megvadult lovat. Tracy Hoggnak ilyen rendkívüli tehetsége volt a síró kisbaba megnyugtatásához, ezért hívják őt is suttogónak a hálás szülők.
Az Amerikában hihetetlenül népszerű szerző könyvéből Ön is mindent megtudhat, amit egy csecsemő gondozásáról és neveléséről tudnia kell. Legjobb, ha először a várandóssága alatt olvassa el, hogy megismerkedhessen Tracy alapelveivel, melyek a leghatékonyabb hagyományos és modern nevelési módszereket ötvözik, és ha ezekre támaszkodik, voltaképpen bármilyen problémát orvosolhat majd. Ha a baba megszületett, már tudni fogja, mitől eszik és alszik jól, miért sír, mitől nyugszik meg, milyen "szórakozásra" vágyik, és hogyan lehet elejét venni annak, hogy az egész családot az uralma alá hajtó kis zsarnok váljék belőle. Sok más mellett azt is tudni fogja, hogyan szoptassa és/vagy tápszerezze, fürdesse és masszírozza, mikor és mivel kezdje meg a szilárd étel bevezetését; és nem utolsósorban: hogyan birkózzon meg a gyermekágyi depresszióval, miként szervezze meg az életét és törődjön önmagával. Külön erénye a könyvnek, hogy kitér az iker- és koraszülésből, valamint az örökbefogadásból adódó kérdésekre is, érdekessége pedig a baba- és az önismereti teszt, amelyek sokkal több tanulsággal szolgálnak, mint gondolnánk!

A legsikeresebb külföldi könyvsorozat a gyermeknevelésről.

Tracy Hogg áplónőként, szoptatási és újszülött-tanácsadóként több mint huszonöt éven keresztül foglalkozott csecsemőkkel és kisgyermekekkel. Negyvenes évei közepén, 2004-ben halt meg melanómában.

© 2013 - Minden jog fenntartva Nyírkarta Kft. (terkepdiszkont.hu) | honlapkészítés - XLS.HU