Négy évszak ízekben - Gordon Ramsay

Négy évszak ízekben - Gordon Ramsay
Ára: 7500.00 Ft
Akciós Ára: 5625 Ft
Termék neve: Négy évszak ízekben - Gordon Ramsay
Cikkszám: TER00010668
Ára: 7 500 Ft
Akciós Ára: 5 625 Ft
db.

Négy évszak ízekben - Gordon Ramsay

 

Kiadó: Alexandra

 

Gordon Ramsay, a konyha ördögeként emlegetett háromcsillagos séf új könyvében zseniális szezonális receptjeit gyűjtötte egybe. Nagy-Britannia legfelkapottabb szakácsa megszállottja a kiváló minőségű alapanyagoknak, most is meghökkentő ízeket párosít össze, kifinomult konyhatechnikát alkalmaz, és az elkészült ételcsodákat szemkápráztatóan tálalja. Sikerének kulcsa, hogy minden apró részletre gondosan ügyel, és mindig a tökéletességre törekszik.
Kezdő szakácsok is sikerrel forgathatják e könyvet, mert a szerző külön, fényképekkel illusztrált fejezetben mutatja be az alapkészítményeket és a mesterfogásokat, amelyek ismeretében könnyedén filézhetünk halat, tisztíthatunk articsókát, gyúrhatunk omlós tésztát. Az ételek többsége rendkívül könnyen elkészíthető, de Gordon ráadásként megismertet néhány recepttel, amely az exkluzív éttermek kínálatában is megállja helyét.
A gyakorlati konyhai tanácsok, újszerű ízkombinációk és ínycsiklandó ételek receptjei teszik Gordon Ramsay kötetét letehetetlen kézikönyvvé.

© 2013 - Minden jog fenntartva Nyírkarta Kft. (terkepdiszkont.hu) | honlapkészítés - XLS.HU