Magyarország 1000 csodája - Kaiser Ottó - Papp Márió

Magyarország 1000 csodája - Kaiser Ottó - Papp Márió
Ára: 9990.00 Ft
Akciós Ára: 7992 Ft
Termék neve: Magyarország 1000 csodája - Kaiser Ottó - Papp Márió
Cikkszám: TER00010765
Ára: 9 990 Ft
Akciós Ára: 7 992 Ft
db.

Szerző: Kaiser Ottó, Papp Márió

Kiadó: Alexandra

 

A kötetben 1000 látnivalót - csodát mutat be Magyarország 402 helységéből Kaiser Ottó fotográfus, aki - nincs rá jobb szó - megszállott képírója ennek a különös közép-kelet-európai tájnak, amelyet szülőföldünknek mondhatunk, s amit annyiféleképpen, s gyakran olyannyira nem jól szeretünk. 
Négyszázkét helyszín: városok, falvak, tanyák, hegyek, folyók, tavak, várak, házak, templomok - s mindenben ott a szorgalmas, alkotó, tehetséges ember kézjegye. Nincs az a politikus, aki hazánknak ennyi helyén megfordulna, akár egész pályafutása során. 
Kaiser Ottó alig több mint egy év alatt bejárta ezt az elképesztően sok helyszínt, legtöbbször egyetlen képért, egyetlen pillanatért. Készülnek a világban másutt is hasonló könyvek, de nem magányosan, hanem csapatmunkában. Kaiser Ottó egyszemélyes csapat volt ebben az 1000 magyar csodát felfedező expedícióban. 
A képekhez Papp Márió írt rövid és pontos szövegeket. Lírai énje nem léphette át a műfaji kereteket, de a tények csoportosításával, azok egymásra hatásának megmutatásával is tudott a megengedő mértékig lírai lenni.

© 2013 - Minden jog fenntartva Nyírkarta Kft. (terkepdiszkont.hu) | honlapkészítés - XLS.HU