A kék bolygó vándora (Juhász Árpád)

A kék bolygó vándora (Juhász Árpád)
Ára: 12810.00 Ft
Akciós Ára: 8967 Ft
Termék neve: A kék bolygó vándora (Juhász Árpád)
Cikkszám: TER00010087
Ára: 12 810 Ft
Akciós Ára: 8 967 Ft
db.

A kék bolygó vándora

 

Album

Szerző: Juhász Árpád

ISBN: 978-963-9618-14-5

Méret: 240x335 mm, 744 oldal

 

Az album Juhász Árpád, a népszerű televíziós geológus és világutazó eddigi életművének legjavát mutatja be egy olyan kiadványban, ami megjelenésében és terjedelmében egyaránt méltó ehhez a nagyszabású élményanyaghoz. A cím egyszerre utal a szerző szinte védjegyévé vált műsorának címére, és magára a Földre, tágabb hazánkra, amelyet Juhász Árpád az elmúlt ötven évben szinte töviről-hegyére bebarangolt. 6 kontinens közel 100 országába jutott el, és a legszebb, legérdekesebb, legemlékezetesebb helyszínek közül válogatott. Bárhol megfordult, a szakmai tanulmányokon túlmenően is nyitott szemmel járt. Mindenhol bensőséges kapcsolatba került a tájjal, az élővilággal, az ott élő emberekkel és kultúrájukkal. Természetszeretet és humanizmus hatja át Juhász Árpád írásait.

 

A kék bolygó vándora

 

Úti kalandjait a tőle megszokott élvezetes stílusban tárja az olvasók elé, és lenyűgözően szép fényképekkel szemlélteti. 90 ezernyi diafelvétele közül több mint 1600 fotó került bemutatásra ebben a kiadványban. Jelen képválogatás is tanúsítja, hogy a fotóművészetben is elévülhetetlen érdemeket szerzett, de a képek és írások dokumentumértéke is felbecsülhetetlen.

Az album olvasója kényelmes fotelben ülve is bebarangolhatja a kék bolygót, egy magyar világjáró szakavatott kíséretében. Megannyi kaland részese lehet több mint 30 fejezeten keresztül, az imazászlók országától a dél-amerikai nagy vizekig.

 

A kék bolygó vándora

 

A kék bolygó vándora

 

A kék bolygó vándora

 

A kék bolygó vándora

© 2013 - Minden jog fenntartva Nyírkarta Kft. (terkepdiszkont.hu) | honlapkészítés - XLS.HU